Despre noi

Home  /  Despre noi

DE LA PIONIER LA LIDER NATIONAL

 

Cu o experienta locala de peste 25 de ani, dar si una internationala de peste 40 de ani, DEFI este liderul pietei de outdoor spectacular si unicul furnizor de media care poate pune la dispozitia partenerilor sai cea mai mare retea de locatii spectaculare din Romania.

 

Spiritul de pionierat si angajamentul pentru calitate si inovatie, au creat din DEFI un partener de incredere in colaborarea cu diversi clienti/branduri, agentii de publicitate, agentii si regii de media, proprietari si asociatii de proprietari. Respectul reciproc si parteneriatul onest sunt valorile fundamentale pe care ne construim strategia pe termen lung.

 

Urmarind cerintele pietei, DEFI continua sa caute solutii inovatoare pentru locatiile premium pe care le detine in Romania si, cu ajutorul DEFI-Group, isi extinde portofoliul de clienti si locatii la nível global. DEFI se bucura de prestigiul unui partener de incredere care ofera locatii si solutii unice, iar acest lucru este posibil si datorita capacitatii reprezentantilor sai de a selecta si a de a obtine locatii fara a se limita la pozitie si marime, oferind de fapt un concept – Locatii potrivite, in zone potrivite, pentru clienti potriviti !

 

Pentru ca “Fiecare lucru trebuie facut bine de prima data si de fiecare data!” DEFI Romania  ofera nu numai posibilitatea inchirierii spatiilor media, ci si beneficiile unui management de proiect prin includerea tuturor serviciilor conexe necesare desfasurarii unei campanii OOH “la cheie”; productia materialelor publicitare, postarea, intretinerea si nu in ultimul rand, iluminarea acestora.

 

DE CE SA ALEGI DEFI?

 

  • INDRAZNESTE SA FII DIFERIT

Locatiile DEFI sunt extrem de vizibile si selectate strategic. O campanie publicitara spectaculara desfasurata prin DEFI ofera o diferentiere garantata si sustenabila.

 

  • STARNESTE INTERESUL SI INTERACTIUNEA

Campaniile publicitare desfasurate pe locatiile DEFI combina impactul, surpriza si originalitatea. Vrei sa transformi un brand intr-o marca a peisajului urban? Vrei ca acesta sa devina fundalul “obligatoriu” pentru selfie-urile din centrul urban? Vrei sa faci parte din giganticele capodopere urbane despre care vorbeste toata lumea? Sau sa transformi o campanie ooh-eveniment intr-o operatiune interactiva de marketing stradal? NU trebuie decat sa ne intrebi!

 

Experienta noastra tehnica si imaginatia iti vor permite sa transformi in realitate cele de mai sus!

 

  • PROXIMITATE FATA DE CONSUMATORI

Sa fii cunoscut e o necesitate, dar sa fii integrat in vietile cotidiene ale oamenilor din lumea intreaga este dorinta fundamentala a oricarui brand. O campanie spectaculara pe termen mediu sau lung creeaza in constiinta publicului o familiaritate de neegalat cu un brand.

 

  • ALEGETI ROI

Campaniile publicitare spectaculare implementate de catre DEFI obtin o rentabilitate ridicata a investitiei gratie puterii implicite a locatiilor sale si a randamentului ridicat pe publicul tinta.